Valittavissa olevat ohjelmasarjat

Sannan kuntokoulu
Jokaisessa 25-osaisen ohjelmasarjan osassa esitellään yksi lihaskuntoliike. Personal Trainer Sanna Laitinen näyttää liikkeen oikean ja tehokkaan suoritustavan. Esitystapa on raikas ja iloinen. Sarjan osat julkaistaan AL Kilipissä nopeassa tahdissa, jolloin treenaaminen sarjan ohjeiden mukaan on mielekästä. Saa suorittaa!
Katso sarjaa Klipissä.

Eric Suomessa
Kesällä barcelonalainen reportterimme paneutui suomalaisuuden ytimeen espanjalaisen silmin. Miksi suomalaiset tekevät töitä lomalla? Miksi ihmeessä suomalaiset juovat kaikenlaista alkoholia sekaisin? Entä miksi suomalaiset eivät hurraa jalkapallo-ottelussa? Aamulehden suosittu Eric Suomessa -videosarja palaa syksyllä ruutuun uusilla jaksoilla. Katso sarjaa Klipissä

Jaman matkassa
Jääkiekkoilijat avautuvat siviiliasioistaan Tampereen Citymarketin kassalta kuuluisuuteen nousseelle Jamalle. Katso sarjaa Klipissä.

Höntän ja Toipparin viikkokatsastus

Legendaariset uutisankkurit selvittävät joka toinen  keskiviikko selvällä tampereen kiälellä, mitä on  viikon aikana tapahtunut tai ollut tapahtumatta.  Uutiskynnys ylittyy, alittuu ja ohittuu mennen  tullen, kun kaksikko ampuu niin kovilla, että  väkisinkin tulee hyvä miäli. Katso sarjaa Klipissa.

 

Onni
Tavalliset pirkanmaalaiset puhuvat siitä, millaista onni on ihan tavallisessa arjessa. Onni voi syntyä esimerkiksi saunomisesta tai se voi olla parantumattomasti sairaan kiitollisuutta siitä, että jotain hyvää on yhä jäljellä. Katso sarjaa Klipissä.

Elinan bistro
Simppelin maukasta arkiruokaa raaka- aine raaka-aineelta ja vaihe vaiheelta.  Graafikko Elina Ylitervo näyttää myös, miten  annoksen kauneus on puolikas makuaistia  ja miten silmänruoka syntyy helposti siinä  sivussa. Ellun bistro tarjoaa kotikokeille hauskanherkullisia reseptejä sekä arjen kestäviä niksejä ja kikkoja.  Katso sarjaa Klipissä.

 

Hinnastot

Mainos valitussa ohjelmasarjassa tarjoushintaan:

  • 1 – 10 sekuntia 1000 € / kk / ohjelma

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Toteutamme tarvittaessa mainosvideon olemassa olevan materiaalin pohjalta (esim. pdf, ei sisällä kuvaamista) hintaan 250 €.

Aikataulut

Aineistojen toimittaminen:

  • Valmis mainos tulee toimittaa 2 arkipäivää ennen kampanjan aloitusta
  • Aamulehdessä kasattavan kevytmainoksen materiaalit, kuten kuvat ja pdf, tulee toimittaa 5 arkipäivää ennen kampanjan aloitusta.

Aineisto-ohjeet

Mainokseksi sopii valmis korkeintaan 7 sekuntia pitkä videomainos jossakin yleisimmistä tiedostomuodoissa kuten mp4.

Jollei videomainosta ole, niin tuotamme kevytmainoksen esimerkiksi Indesign- tai pdf-tiedostoista, logoista, muutamasta tuotekuvasta ja tarvittavasta sloganista esimerkiksi tekstinä ja lyhyestä kuvauksesta mitä halutaan markkinoida.

Aineistot tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen verkko.aluemedia@almamedia.fi.

Kysy lisätietoja!