Tuotteet

Aamulehden kanavat mahdollistavat erilaisten ilmoitusratkaisujen joustavan yhdistämisen näkyvyytesi tueksi. Aamulehden tuoteperheen kokonaistavoittavuus viikottain on jopa 78 % Tampereen markkina-alueen kuluttajista. Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä — rautaiset media-ammattilaisemme auttavat tavoitteesi saavuttamisessa.

Lähde: KMT AL+total 2016, Kantar TNS.

 Lähteet: KMT SL 2016, KMT AL + total 2016, TNS Metrix vkot 46/2016-6/2017.

Digi

Digi

Tavoita sinulle tärkeä kohderyhmä Aamulehden ja Alma Median digikanavissa. Aamulehti.fi kertoo uutisista ja tapahtumista läheltä ja kaukaa ympäri vuorokauden. Kävijät vierailevat sivustolla useita kertoja päivässä seuratakseen kiinnostavia ilmiöitä ja tapahtumia lähikulmilta ja maailmalta.

Lue lisää

Printti

Aamulehti

Aamulehti on seitsemänä päivänä viikossa ilmestyvä sanomalehti, joka tavoittaa tehokkaasti Suomen toiseksi suurimman markkina-alueen.

Lue lisää

Moro

Moro on torstaisin ilmestyvä omaleimainen viikkolehti, joka kertoo jäljittelemättömällä tyylillään tamperelaisista ilmiöistä. Morolla on vankka paikka tamperelaisuuden ytimessä ja horjumaton sija uskollisen lukijakuntansa palveluksessa. Tutustu Moron mediatietoihin ja hintoihin.

Lue lisää

Teema­lehdet 2017

Aamulehden teemalehdet ovat erinomainen tapa tavoittaa tietyistä teemoista, harrastuksista ja hankinnoista kiinnostuneita lukijoita. Teemalehdessä pääset kohderyhmäsi napakymppiin laadukkaan toimituksellisen sisällön kera. Katso teemalehtien ilmestymispäivät ja näy yrityksellesi tai yhteisöllesi sopivien laadukkaiden teemajuttujen yhteydessä!

Lue lisää

Tv-viikko

Tv-viikko on perjantaisin ilmestyvä Aamulehden osa. Liite esittelee tulevaa ohjelmistoa ja kertoo tv-elämyksiä kaipaaville lukijoille mitä kannattaa katsoa. Tv-viikko huomioi niin perinteisen television katselijat kuin nettikanavilla surffaajat.

Lue lisää

Koti-liite kiinteistön­välittäjille

Koti on Aamulehden välissä joka lauantai ilmestyvä kiinteistövälittäjien ja uudisrakentajien kiinnostava ja ajankohtainen liite. Lehdessä esitellään paikallisia yrittäjiä ja asuntokaupan ammattilaisia − unohtamatta taloyhtiöiden ja kotien tarinoita.

Lue lisää

Ajankohtai­set kokoomat

Aamulehden kokoomat tuovat yhteen saman aihepiirin tarjouksia, palveluja ja toimituksellisia sisältöjä. Sisältöjä voi julkaista esim. viikoittaisilla markkinapaikoilla tai teemoittaisilla kokoomapaikoilla.

Lue lisää

Ratkaisut

Liite- ja jakelu­ratkaisut

Aamulehden liite- ja jakeluratkaisuilla annetaan ilmoittavasta yrityksestä laadukas kuva ja tavoitetaan kohdennetusti ostovoimaiset kuluttajat verkossa tai aamukahvipöydässä.

Lue lisää

Tarra­ratkaisut

Aamulehden tarraratkaisut tarjoavat tilaisuuden erottautua uudella positiivisella tavalla. Ratkaisumme mahdollistavat näkymisen verkossa ja printissä tai parhaimmillaan molemmissa! Lue lisää tarran tarjoamista mahdollisuuksista!

Lue lisää

Video­ratkaisut

Verkossa kuvatkin heräävät henkiin. Aamulehden videoratkaisut tarjoavat ilmoittelulle erilaisia esitysmahdollisuuksia tavoitteesi mukaan. Tutustu tarkemmin tähän elämykselliseen mainosmuotoon.

Lue lisää

Kontakti­paketit

Kun haluat tavoittaa suuren määrän kuluttajia helposti ja nopeasti yhdellä mainoskampanjalla, kontaktipakettien avulla takaamme kampanjallesi tärkeät kontaktit!

Lue lisää

Luovat printti­ratkaisut

Luovuus ei aina mahdu yhteen palstaan, eikä Aamulehden ratkaisuilla tarvitsekaan. Aamulehden luovat ratkaisut varmistavat mainokselle huippu-huomioarvot. Miltä kuulostaisi mainos tunnelissa? Vai laitetaanko laitaparina?

Lue lisää

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnin avulla voit kertoa tarkemmin palveluistasi ja tuotteistasi tai voit vaikkapa jakaa hyödyllisiä vinkkejä alaasi liittyen. Tuota elämyksiä ja ilahduta ihmisten arkea mielenkiintoisella ja hyödyllisellä sisällöllä!

Lue lisää

Pirkanmaan parhaaksi -sisältömark­kinoinnin kokonaisuus

Pirkanmaan parhaaksi on Aamulehden sisältökokonaisuus, joka tarjoaa mainostaja-asiakkaille mahdollisuuden kertoa Tampereen markkina-alueen asukkaille itsestään haluamallaan tavalla. Pirkanmaan Parhaaksi muodostuu kuukausittain Aamulehden välissä ilmestyvästä liitteestä ja Aamulehti.fissä julkaistavista mainostajan artikkeleista. Kerro yrityksesi tarina pirkanmaalaisille!

Lue lisää

Kanta-asiakkaiden etukokooma

Aamulehden kanta-asiakkaille tarjotaan kuukausittain vaihtuvia etuja. Haluaisiko yrityksesi olla yksi edun tarjoajista? Saat pienellä panoksella näkyvyyttä sekä printissä että verkossa.

Lue lisää