Tuotteet

Aamulehden kanavat mahdollistavat erilaisten ilmoitusratkaisujen joustavan yhdistämisen näkyvyytesi tueksi. Aamulehden printti ja digi tavoittavat yhdessä viikottain 74 % Tampereen markkina-alueen kuluttajista. Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä — rautaiset media-ammattilaisemme auttavat tavoitteesi saavuttamisessa.

Lähde: KMT 2019, Kantar TNS Oy

Lähteet: KMT 2019, FIAM – comScore MMX MP, 10-12/2019.

Digi

Digi

Tavoita pirkanmaalaiset Aamulehden digissä. Aamulehti.fi kertoo uutisista ja tapahtumista läheltä ja kaukaa ympäri vuorokauden. Kävijät vierailevat sivustolla useita kertoja päivässä seuratakseen kiinnostavia ilmiöitä ja tapahtumia lähikulmilta ja maailmalta.

Lue lisää

Printti

Aamulehti

Aamulehti on seitsemänä päivänä viikossa ilmestyvä sanomalehti, joka tavoittaa tehokkaasti Suomen toiseksi suurimman, Tampereen markkina-alueen.

Lue lisää

Moro

Moro on torstaisin ilmestyvä omaleimainen viikkolehti, joka kertoo jäljittelemättömällä tyylillään tamperelaisista ilmiöistä. Morolla on vankka paikka tamperelaisuuden ytimessä ja horjumaton sija uskollisen lukijakuntansa palveluksessa.

Lue lisää

Koti

Koti katsastaa paikallisen asuntomarkkinatilanteen ja ihmettelee sisustamisen uusia muotivirtauksia.

Lue lisää

Tarra Aamulehden tai Moron etusivulla

Aamulehden tai Moron etusivulle liitettävä tarra on silmiinpistävä yllätys lukijalle. Kiinnostava tarra on helppo myös irrottaa lehdestä matkaan mukaan vaikkapa muistilapuksi tai kassalle vilautettavaksi tarjousten toivossa. Loistava huomioarvo!

Lue lisää

Tv-viikko

Tv-viikko on perjantaisin ilmestyvä Aamulehden osa. Liite esittelee tulevaa ohjelmistoa ja kertoo tv-elämyksiä kaipaaville lukijoille mitä kannattaa katsoa. Tv-viikko huomioi niin perinteisen television katselijat kuin nettikanavilla surffaajat.

Lue lisää

Teemat

Aamulehden teemat ovat erinomainen tapa tavoittaa tietyistä eri aihealuiesta, harrastuksista ja hankinnoista kiinnostuneita lukijoita. Teemoissa pääset kohderyhmäsi napakymppiin laadukkaan toimituksellisen sisällön kera.

Lue lisää

Ajankohtai­set kokoomat

Aamulehden kokoomat ovat oivallisia paikkoja tutustuttaa lukijat ajankohtaisiin tuotteisiin ja palveluihin sekä aktivoida ostoksille.

Lue lisää

Ratkaisut

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnilla kerrot tarkemmin palveluistasi ja tuotteistasi tai voit vaikkapa jakaa hyödyllisiä vinkkejä alaasi liittyen. Tuota elämyksiä ja ilahduta ihmisten arkea mielenkiintoisella ja hyödyllisellä sisällöllä!

Lue lisää

Monikanavainen etusivu

Monikanavaisella etusivulla otat Tampereen markkina-alueen haltuun päivässä – näyttävästi ja brändisi arvoisesti.

Lue lisää

Liite- ja jakelu­ratkaisut

Aamulehden liite- ja jakeluratkaisuilla annetaan ilmoittavasta yrityksestä laadukas kuva ja tavoitetaan kohdennetusti ostovoimaiset kuluttajat verkossa tai aamukahvipöydässä.

Lue lisää

Video­ratkaisut

Verkossa kuvatkin heräävät henkiin. Aamulehden videoratkaisut tarjoavat mainostajalle erilaisia esitysmahdollisuuksia tavoitteesi mukaan. Tutustu tarkemmin tähän elämykselliseen mainosmuotoon.

Lue lisää