Teknologia­yrittäjyys­palkinto 2018

Aamulehti ja Tampereen Teknillinen Seura palkitsevat Pirkanmaan esimerkillisimmän teknologiayrityksen. Lue lisää ja ilmoita yrityksesi kisaan!

Aamulehti ja Tampereen Teknillinen Seura palkitsevat pirkanmaalaisen teknologian menestystarinan. Onko se sinun yrityksesi? Oletko luonut uuden toimintamallin tai älykkään ratkaisun?

Palkitsemme esimerkillisen teknologiayrityksen, joka on ennakkoluulottomasti onnistunut luomaan uutta liiketoimintaa ja kasvua Pirkanmaan parhaaksi. Palkinnon suuruus on 10 000 euroa.

Palkinnon perusteita

  • Uuden liiketoiminnan ja kasvun luominen
  • Kansainväliset tavoitteet ja menestys
  • Älykkäät ratkaisut
  • Uudet työn tekemisen muodot, jotka lisäävät kasvua ja hyvinvointia
  • Taitava markkinointi merkittävässä roolissa

Osallistuminen kilpailuun on päättynyt 21.10.2018. Kiitos kaikille osallistuneille!

Raati valitsee ehdotuksista voittajan, joka julkistetaan palkitsemistilaisuudessa 13.11.

Palkinnon ovat aikaisemmin voittaneet älylaitteiden testausteknologioita kehittävä OptoFidelity, lääkinnällisteknisiä tukivaatteita valmistaja Lymed Oy, jätehuollon ratkaisuja valmistava EcoSir Group Oy, elektroniikka- ja metalliteollisuuden sopimusvalmistaja Jonelec Oy, tiedonhallinnan ohjelmistoja ja ratkaisuja valmistava M-Files Oy sekä hydrauliikkaosia valmistava Hydman Oy.

Teknologiayrittäjyyspalkinnon lisäksi jaamme Taustavaikuttajapalkinnon ihmiselle, joka on tehnyt ansiokkaasti työtä teknologiayrittäjyyden ja teknologian kaupallistamisen hyväksi. Voit halutessasi ehdottaa suosikkiasi tämän sivun lomakkeella.

Kysy lisää

Aamulehden päätoimittaja Jussi Tuulensuu, jussi.tuulensuu@aamulehti.fi
Raadin puheenjohtaja Arto Timperi, arto.timperi@gmail.com, 040 758 7740

Palkintoraati

Palkintoraadin jäsenet ovat Aamulehden päätoimittaja Jussi Tuulensuu, uuden Tampereen yliopiston rehtori Mari Walls, M-filesin toimitusjohtaja Miika Mäkitalo, OptoFidelityn teknologiajohtaja Kimmo Jokinen, Minutor Oy:n toimitusjohtaja Mika Uusi-Pietilä, Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Pasi Mäkinen sekä Tampereen Teknillisestä Seurasta Arto Timperi ja Sanna Nokelainen.

logot_al_tts