Teknologia­yrittäjyys­palkinto 2016

Aamulehti ja Tampereen Teknillinen Seura palkitsevat Pirkanmaan esimerkillisimmän teknologiayrityksen. Lue lisää ja ilmoita yrityksesi kisaan!

Aamulehti ja Tampereen Teknillinen Seura palkitsevat pirkanmaalaisen teknologian menestystarinan. Onko se sinun yrityksesi? Oletko luonut uuden toimintamallin tai onnistunut löytämään uutta kasvua vanhalta toimialalta?

Palkitsemme esimerkillisen teknologiayrityksen, joka on ennakkoluulottomasti onnistunut luomaan uutta liiketoimintaa ja kasvua Pirkanmaan parhaaksi. Palkinnon suuruus on 10 000 euroa.

Palkinnon perusteita

  • Uuden liiketoiminnan ja kasvun luominen
  • Kansainväliset tavoitteet ja menestys
  • Vanhan kääntäminen uudeksi
  • Uudet työn tekemisen muodot, jotka lisäävät kasvua ja hyvinvointia
  • Taitava markkinointi merkittävässä roolissa

Ilmoita yrityksesi kilpailuun viimeistään 31.10.

Ehdota yritystä palkinnon saajaksi tällä lomakkeella. Palkinnon saajaa voi ehdottaa myös yrityksen ulkopuolinen. Lähetä ehdotuksesi viimeistään 31.10. klo 16. Raati valitsee ehdotuksista voittajan, joka julkistetaan palkitsemistilaisuudessa 24.11.

Palkinnon ovat aikaisemmin voittaneet lääkinnällisteknisiä tukivaatteita valmistaja Lymed Oy, jätehuollon ratkaisuja valmistava EcoSir Group Oy, elektroniikka- ja metalliteollisuuden sopimusvalmistaja Jonelec Oy, tiedonhallinnan ohjelmistoja ja ratkaisuja valmistava M-Files Oy sekä hydrauliikkaosia valmistava Hydman Oy.

Teknologiayrittäjyyspalkinnon lisäksi jaamme Taustavaikuttajapalkinnon ihmiselle, joka on tehnyt ansiokkaasti työtä teknologiayrittäjyyden ja teknologian kaupallistamisen hyväksi. Voit halutessasi ehdottaa suosikkiasi tämän sivun lomakkeella.

Kysy lisää

Aamulehden päätoimittaja Jussi Tuulensuu, jussi.tuulensuu@aamulehti.fi
Raadin puheenjohtaja Arto Timperi, arto.timperi@gmail.com, 040 758 7740

Kilpailulomakkeeseen


Palkintoraati

Palkintoraadin jäsenet ovat Tampereen teknillisen yliopiston rehtori Mika Hannula, Vincit Oy:n perustaja ja ohjelmistokehityksen johtaja Mikko Kuitunen, M-Files Oy:n perustaja ja teknologiajohtaja Antti Nivala, Lymed Oy:n toimitusjohtaja Teija Toikka, Minutor Oy:n toimitusjohtaja Mika Uusi-Pietilä ja Aamulehden päätoimittaja Jussi Tuulensuu. Raadin puheenjohtajana toimii Arto Timperi ja sihteerinä Sanna Nokelainen Tampereen Teknillisestä Seurasta.

logot_al_tts