Maksu­liikenne

Maksuyhteystieto

Nordea FI14 1660 3001 0264 45
BIC NDEAFIHH

Maksun saaja

Sanoma Media Kustannus Oy

Maksuaika

14 vrk netto

Viivästyskorko

Yliajalta peritään 16 %:n vuotuinen viivästyskorko. Maksumuistutuksesta perimme 5 euron maksun.

Huomautukset

Laskua koskevat huomautukset on tehtävä kahdeksan päivän kuluessa laskun päiväyksestä.

Luotollinen myynti

Aamulehti edellyttää luotollisessa ilmoitusmyynnissä asiakkailta Y- tai henkilötunnuksen antamista asiakkaan oikeusturvasyistä.

Laskutuksen käsittelykulu

Normaalista laskutusrutiinista poikkeavista toimenpiteistä (esim. laskujaosta, viivästyneen reklamaation aiheuttamasta uudelleenlaskutuksesta, ennakkoon laskutuksesta tai pyynnöstä lähetetystä laskukopiosta) perimme voimassa olevan hinnaston mukaisen käsittelykulun jokaiselta toimenpiteeltä. Hintaan lisätään alv.

Laskutusrytmi

Laskutus tapahtuu viikon jaksoissa

Arvonlisävero

Ilmoitushinnat ovat verottomia hintoja. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa olevat viranomaisten julkaisutoimintaan määräämät verot ja maksut. Vaali-ilmoituksien ilmoitushintoihin on lisätty arvonlisävero ja -40 % vaalialennus.

Palautukset

Rahapalautukset vain yli 10 euron summista.

Peruutukset ja peruutusmaksut

Ilmoitus voidaan peruuttaa seuraamuksitta varausaikataulujen rajoissa. Aamulehti veloittaa aikataulun umpeuduttua peruutetuista varauksista 30 % ilmoituksen bruttohinnasta sekä mahdollisen työveloituksen. Peruutusmaksua laskettaessa noudatetaan varausajankohdasta riippumatta aina julkaisupäivänä voimassaolevia ilmoitushintoja.

Vastuu virheistä ja reklamaatioista

Lehti ei vastaa ilmoitusten poisjäämisen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Lehden suurin vastuu ilmoitusten julkistamisessa sattuneista virheistä on ilmoituksen hinta ja muihin lehtiin toimitetusta aineistosta sen valmistus- tai käsittelyarvo. Huomautus virheellisestä ilmoituksesta on tehtävä kahdeksan vuorokauden kuluessa julkaisupäivästä. Pidätämme oikeuden lehden rakenteen- ja hinnanmuutoksiin.

Ilmoitusvälitys muihin lehtiin

Aineistot kaksi arkipäivää ennen julkaisua klo 12.00 mennessä. Myöhästyneistä aineistoista veloitetaan jokaiselta alkavalta tunnilta 100 € + alv.

Ilmoitusvaraus

Palstailmoitustila on varattava aina aineistoaikataulun puitteissa joko puhelimitse tai sähköpostilla.