Vinkkejä ja sisältöä mainostajalle koronakriisin aikana

Koronakriisi koettelee nyt yksilöitä, yrityksiä ja yhteiskuntaa. ”Kyllä tästäkin selvitään”, kuten Presidentti Sauli Niinistö sanoi. Selviytymisessä itsekkyyden sijaan vastuullisuus ja yhteistyö ovat avaintekijöitä. Meidän on kannettava vastuumme osana yhteiskuntaa niin terveydellisten ja taloudellisten vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi kuin myös vahinkojen tapahtuessa niistä selviytyäksemme.

Meidän jokaisen velvollisuus on auttaa heikompia jaksamaan. Itse kriisiin emme voi vaikuttaa, siihen miten siihen reagoimme voimme. Kriisin aikana yhteistyön arvo niin yksilö- kuin yritystasolla mitataan. Kukaan ei tiedä, kauan kriisi kestää. Se on kuitenkin jo selvää, että vaikutukset ovat pitkäkestoiset ja moniulotteiset.

Talouden pyörät täytyy pitää pyörimässä. Tässä markkinointiviestinnällä on iso rooli. Markkinoinnin tarpeet muuttuvat nyt nopeasti ja monet suunnitelmat menevät uusiksi. Teemme kaikkemme Aamulehdessä, nykyään osana Sanomaa, auttaaksemme pirkanmaalaisia markkinoijia ja tukeaksemme heitä muutoksessa. Ollaan avoimia ja mietitään yhdessä, miten tästä eteenpäin. Yhdessä meissä on voimaa.

Lue lisää Sanoman kokoamia poikkeusajan sisältöjä mainostajalle >

Mietitään yhdessä sinulle paras mahdollinen ratkaisu kriisin aikana ja sen jälkeen.

 • Anssi Lamminpää
 • Myyntipäällikkö
 • 050 314 6620
 • Leena Tiitola
 • Yhteyspäällikkö
 • 040 548 8413
 • Mikko Tiala
 • Myyntipäällikkö
 • 050 314 2605
 • Petteri Salmi
 • Myyntipäällikkö
 • 050 446 3438
 • Seija Heikkinen
 • Myyntipäällikkö
 • 050 505 8287