Olemme osa Sanoma-perhettä

Aamulehti on 1.5.2020 alkaen osa Suomen johtavaa mediataloa Sanomaa. Käytännössä toistaiseksi mikään ei muutu ja palvelemme Sinua kuten tähänkin asti alueemme vahvimman uutismedian parissa. Pian käytettävissäsi ovat myös Sanoman resurssit, TV, radio, video, lifestyle-mediat, Suomen tavoittavin digiverkosto, data, asiakasymmärrys ja paljon muuta.

Alamme kehittää tiiviissä yhteistyössä uusien kollegoidemme, muiden sanomalaisten kanssa monikanavaisia ratkaisujamme palvelemaan teitä yhä paremmin. Mikäli teet jo nyt yhteistyötä (esimerkiksi TV:n, radion, lifestyle-medioiden tai Sanoman digiratkaisujen osalta) Sanoman tai Markkinointi Roudan kanssa, niin jatka yhteistyötä toistaiseksi normaalisti nykyisen Sanoman / Roudan yhteyshenkilön kanssa. Jos Sanoman muut ratkaisut eivät ole sinulle vielä tuttuja, niin laita meille tai tutulle ex-almalaiselle yhteyshenkilöllesi viesti, ja kutsumme uudet kollegamme kertomaan monimediallisista ratkaisuista. Kerromme uusista tuulistamme lisää sitä mukaa, kun saamme kehitettyä ratkaisujamme pidemmälle.

Täältä lisätietoja kaupasta >

Ollaan yhteydessä ja tehdään ratkaisuja, joista aina tulee sanomista. Se on markkinoinnin tehtävä.

 • Anssi Lamminpää
 • Myyntipäällikkö
 • 050 314 6620
 • Leena Tiitola
 • Yhteyspäällikkö
 • 040 548 8413
 • Mikko Tiala
 • Myyntipäällikkö
 • 050 314 2605
 • Petteri Salmi
 • Myyntipäällikkö
 • 050 446 3438
 • Seija Heikkinen
 • Myyntipäällikkö
 • 050 505 8287

Ajankohtaista