Huutokauppa Ekmanin asiakasmäärä voimakkaassa kasvussa

Menestysresepti

YritysHuutokauppa Ekman

Yrittäjä: Martti Ekman

Toiminta: Taiteen, antiikin, keräily- ja sisustustavaran välityspaikka. Nettihuutokauppa sekä huutokauppa Tampereen Koivistonkylässä.

Markkinoinnin ainekset: Säännöllinen digimainonta Aamulehti.fissä sekä Alman digiverkostossa

Tavoite: Saada uusia asiakkaita niin huutokauppaan kuin tavaran myyntiin

Tulokset: Voimakasta kasvua asiakasmäärissä niin huutokaupan kuin tavaran myynninkin puolella.

Vuosi 2019 on ollut Huutokauppa Ekmanille voimakasta asiakasmäärien kasvun aikaa. Uudet asiakkaat ovat löytäneet huutokaupoille säännöllisen digi- ja printtinäkyvyyden avulla. 

Huutokauppa Ekmanin mainonnan tavoitteena on hankkia uusia asiakkaita molemmista yritykselle tärkeistä asiakasryhmistä: Mainonta on houkutellut uusia asiakkaita nettihuutokauppaan ja paikan päälle, minkä lisäksi on tavoitettu myös huutokauppatavaraa myyvät asiakkaat. Kun huomio on saatu, uusista asiakkaista huolehditaan opastamalla heitä huutokaupan toimintaan.

Yrityksen digikampanjat ovat pyörineet kuukausittain Aamulehden uutissivustolla sekä Alman digiverkostossa, johon kuuluvat muun muassa Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Verkostossa kampanjat kohdennetaan näkymään alueellisesti Pirkanmaalle ja ympäröiviin maakuntiin potentiaalisen yleisön tavoittamiseksi.

Muutaman vuorokauden mittaisilla digikampanjoilla aktivoidaan potentiaalista asiakaskuntaa juuri huutokaupan kynnyksellä. Kaikilla laitteilla näkyvä mainonta ohjaa asiakkaat suoraan verkkohuutokauppaan, jossa nettitarjoukset sulkeutuvat tuntia ennen paikan päällä tapahtuvan huutokaupan alkua. Klikkauksia on tullut jokaiseen huutokauppaan noin 400-600 kustakin kampanjasta ja mainosten viewability on ollut erinomainen.

”Meillä on ollut jatkuvaa kasvua asiakassuhteissa sekä huutokaupassa että tavaran myyntipuolella. Aamulehti oli selkeä valinta mainontaamme paikallisuutensa ja tavoittavuutensa ansiosta. Tulemme jatkossakin hyödyntämään digimainontaa sopivissa ajankohdissa.”

Martti Ekman, Huutokauppa Ekman

Sinullekin uusia asiakkaita? Autan mielelläni sopivan mainosratkaisun ideoinnissa.

  • Petteri Salmi
  • Myyntipäällikkö
  • 010 665 3433