Pyöräpaja Sammon liikevaihto moninkertaistui Moron mainonnan avulla

Menestysresepti:

Yritys: Pyöräpaja Sampo

Toiminta: Pyörien ja suksien huolto sekä suksien, retkiluistinten ja lasketteluvälineiden myynti

Haastattelussa: Mika Micklin, yrittäjä

Markkinoinnin ainekset: 4 ilmoitusta Morossa helmi-maaliskuussa 2018, yrityksen omat verkkosivut ja Facebook-sivu

Tavoite: Tehdä yritys tunnetuksi laadukkaana talviurheiluvälineiden myyjänä ja huoltajana. Tuotteiden ja palveluiden myynnin kasvu.

Tulokset: Liikevaihto kasvanut satoja prosentteja helmikuusta alkaen. Verkkosivujen kävijämäärä kasvanut 171%:a.

Pyöräpaja Sammossa on eletty vilkasta talvea niin talviurheiluvälineiden myynnin kuin huoltopalveluidenkin osalta. Kunnon talvi yhdistettynä mainontaan Morossa on tuonut ennätyksellisiä tuloksia:

– Alkuvuoden liikevaihtomme on kasvanut satoja prosentteja edellisvuoteen verrattuna. Olemme voidelleet ennätykselliset 2000 suksiparia tänä talvena, kertoo Pyörä- ja suksihuolto Sammon yrittäjä Mika Micklin.

Suksivoitelun ennätysviikko tehtiin Pirkan Hiihdon aikaan, jolloin suksia voideltiin 100 paria viikon aikana. Sampo on mainostanut palveluitaan helmi-maaliskuun aikana neljällä ilmoituksella Morossa. Moro valikoitui mainoskanavaksi Micklinin tuttujen suosittelujen pohjalta. Mainonnassa on tuotu esille yrityksen suksivalikoimaa ja -varusteita, suksien voitelupalvelua sekä retkiluistimia ja niiden teroituspalveluita.

– Mainonnassa on haluttu nostaa esiin tuotteiden laatua ja yksilöllistä palvelua. Asiakkaamme ovat tavallisia hiihtäjiä ja harrastaja-aktiiveja, mutta palvelemme heitä kuin he olisivat menossa kisoihin. Valikoimamme keskittyy laadukkaampiin suksimalleihin ja esimerkiksi karvapohjasukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Olemme tavoittaneet oikean kohderyhmän.

Asiakasmäärien kasvu näkyy verkkosivuilla ja myymälässä

Sammolla on käytössään Facebook-sivut ja yrityksen omat verkkosivut, joiden kävijämäärä on noussut 171%:a mainonnan alettua. Asiakasmäärien kasvu on tuonut paitsi asiakkaille, myös tekijöille itselleen liikunnallisia hyötyjä, kun ovikellon soidessa kellarissa sijaitsevan huollon ja myymälän välisiä rappusia on tullut ravattua edestakaisin päivän mittaan useita kertoja. Kunto kasvaa ja mainontaa jatketaan Morossa edelleen.

Haluatko kuulla lisää Morosta? Ota rohkeasti yhteyttä!