Ratkaise Moron yhtälö: 100 000 enemmän = 1+1 = kassakoneesi+€

1. Mitä ”Moro 100 000 enemmän” tarkoittaa?
Se tarkoittaa, että Moron lukijamäärä on lähes 100 000 lukijaa  suurempi kuin millään pirkanmaalaisella kaupunkilehdellä. Jos oikein räknätään, niin sehän on ainakin kolme täyttä Ratinallista ihmisiä Eppujen keikalla. Tai yhtä paljon väkeä kuin kolmessa Tapparan torijuhlassa Keskustorilla. Kaiken kaikkiaan Morolla on siis 214 000 lukijaa ja Tamperelaisella 122 000 lukijaa. Lukijamäärät on tutkinut ihan virallisesti ns. ”Suomen Gallup” ja siksi me käytetään lähdettä: KMT SL 2017, Kantar TNS Oy 

2. Mitä jakelumäärä tarkoittaa? Sehän on Morolla 175 000 kpl
Jakelumäärä tarkoittaa kuinka moneen postilaatikkoon Moro jaetaan jokaisena torstaiaamuna. Me halutaan meidän asiakkaillemme korostaa kuitenkin sitä kuinka monta ihmistä Moroa oikeasti lukee, eikä sitä kuinka monta postilaatikkoa tavoitetaan. Eihän ne postilaatikot mitään lue!

3. Ketä Moron lukijat ovat? Onko ne kaikki jotain pubivisailijoita?
Morohan on suorastaan loistava paikallisen knoppitiedon lähde pubivisaan osallistuville. Moron lukijoissa on kuitenkin tasaisesti sekä miehiä että naisia, kuten myös eri ikäisiä ja vaikkapa lapsiperheessä asuvia.

Koska Moro jaetaan myös kaikille Aamulehden lukijoille, niin se tavoittaa Aamulehden mukana paljon sellaisiakin joilla on postilaatikossa ”ei mainoksia tai ei ilmaisjakelua” -tarrat. Muuten me halutaan kunnoittaa ilmaisjakelun kieltäneitä, eikä siksi jaeta Moroa niille joka eivät sitä halua.

4. Miten saan mainokseni tähän erinomaiseen Moroon?
Ota rohkeasti yhteyttä meidän mainosmyyntiin. Ne on mukavaa ja iloista porukkaa ja auttaa oikein mielellään markkinoinnin ja mainonnan suunnittelussa!


KAMPANJATARJOUS!
Moron paraatipaikat ja mainonta toimituksellisessa ympäristössä  1+1 eli maksat yhden ja saat toisen kaupan päälle!
Kampanja voimassa rajoitetun ajan ja koskee vain Moron paraatipaikkojen ja tekstissä -osastojen mainontaa.


Moron tuotetiedot
Moron aikataulut