Tervetuloa Aamulehden uudistuneeseen Koti -lehteen!

Olemme uudistaneet Aamulehden Koti -lehden jakelumäärää, ulkoasua ja sisältöä vastaamaan entistä paremmin mainostaja-asiakkaidemme sekä lukijoidemme tarpeita.

Koti tavoittaa joka lauantai yhteensä 150 000 kotitaloutta. Aamulehden tilaajien lisäksi lehteä jaetaan lisäjakeluna Tampereella, Nokialla, Pirkkalassa, Kangasalla ja Ylöjärvellä. Lisäksi lehti on jaossa lukuisissa noutopisteissä.

Lukijalle tietoa  ja unelmia uudesta kodista
Lukijatutkimuksen mukaan Koti -lehti antaa aktiivisesti asunnonostoaikeissa oleville kattavan kuvan asuntomarkkinoiden tilanteesta. Koti -lehteä luetaan myös silloin kun asunnonvaihto ei ole ajankohtainen: Aamulehden toimitukselliset jutut kotien ja taloyhtiöiden tarinoista antavat lukijalle hyödyllistä tietoa nykyisen kodin hoitamiseen. Koti- lehden lukijat seuraavat lehdestä mielenkiinnolla myös eri asuinalueiden hintatasoja sekä myynnissä olevien asuntojen myyntiaikoja.

Mainostajalle aitiopaikka alueen tärkeimmässä printin mainospaikassa
Lukijatutkimuksen mukaan Aamulehti on printin tärkein tietolähde, kun vastaaja on ostamassa uutta asuntoa Tampereen alueella. Aamulehden Koti tarjoaa mainostajalle laadukkaasti painetun ja luotettavasti jaetun mainospaikan joka lauantaiaamu. Mainostamalla Koti -lehdessä olet tärkeä osa asunnonostoaikeissa olevien kuluttajien ykköskohteita tarjoavan lehden sisältöä. Mainostaminen Koti -lehdessä kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja suosiota asunnonostajien keskuudessa.

Mainostaja -Tule sinäkin Kotiin!

Koti -lehden tuotetiedot, hinnat ja yhteystiedot
Koti -lehden aikataulut ja aineistoaikataulut

 

 

 

 

 

 

 

Tutkimuslähteet: Koti- lehden lukijatutkimus, RAM


 

Lue myös nämä: