Aamulehti.fi on uudistunut – laadukas ja sitoutunut yleisö odottaa mainostajaa

Aamulehden verkkopalvelu Aamulehti.fi on uudistunut. Nyt verkossa on entistäkin runsaammin luettavaa: pitkiä juttuja, kiinnostavia haastatteluja ja tärkeitä paikallisia puheenaiheita – ja yhä sitoutuneempi yleisö kaupallisille viesteillesi.

Kaikki sisältö helposti luettavissa eri laitteilla

Aamulehden laadukkaat sisällöt ovat nyt yhä enemmän verkossa ja sisältö on entistä monipuolisempaa ja runsaampaa. Tavoitteena on parempi käyttäjäkokemus, jolloin lukijat vierailevat useammin ja kuluttavat enemmän sisältöjä. Verkkopalvelua voi käyttää miten haluaa: tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella – sivut skaalautuvat käytössä olevan laitteen mukaan.

Aamulehden tilaajille palvelu on käytössä rajoituksetta ja ilman lisämaksua, mutta muutkin lukijat saavat luettavakseen tietyn määrän juttuja viikon aikana. Mainostajalle tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa sivuston kävijäprofiili on yhä paikallisempi ja sitoutuneempi, jolloin mainostajan viestitkin ovat tehokkaimmillaan ja tavoittavat oikean yleisön.

Entistäkin tehokkaammat mainosratkaisut

Tarjoamme mainostajille tutkitusti tehokkaimmat mainosratkaisut verkossa ja mobiilissa. Tarjolla on omat ratkaisunsa eri päätelaitteisiin sekä kokonaisratkaisuja, joilla tavoitat koko Aamulehden lukijakunnan. Uudistuneessa Aamulehti.fissä myös videot ovat entistä suuremmassa roolissa. Mainostajalle löytyy runsaasti erilaisia videoratkaisuja käyttötarpeesi mukaan.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen sivustoon: Aamulehti.fi!

Tavoitteenamme on lisätä paikallisten lukijoiden määrää ja aktiivisuutta sivustoilla. Mainostajiamme kiinnostavat paikalliset lukijat ja vastaavasti pirkanmaalainen yleisö on kiinnostunut osuvasta, itselleen tarkoitetusta mainonnasta. Jokainen mainosnäyttö on nyt mainostajalle yhä laadukkaampi kontakti.
– Kimmo Ilmavirta, mediamyynti

Tutustu verkkomainonnan mahdollisuuksiin

Aamulehti.fi

Aamulehti.fi on ympäri vuorokauden päivittyvä uutissivusto, joka raportoi käyttäjää ympäröivät tapahtumat läheltä ja kaukaa. Kävijät myös vierailevat sivustolla useita kertoja päivässä päivittääkseen tietoaan maailman menosta. Kiinnostavassa ympäristössä mainostajan kaupalliset viestit ovat myös haluttuja. Tutustu display-mainonnan mahdollisuuksiin ja hintoihin.

Lue lisää

Mobiilimainonta

Aamulehti.fi kulkee nyt yhä näppärämmin taskuversiona kuluttajan arjessa, sillä sivusto on responsiivinen: uutiset skaalautuvat kaikille mobiililaitteille sopivaksi ja ovat luettavissa kaikkialla — missä ja milloin vain. Mainostajalle kiinnostavat richmedia-mainosmuodot mahdollistavat vuorovaikutteisten ja modernien mainosten tekemisen. Tutustu mainosmuotoihin ja hintoihin.

Lue lisää

Video­ratkaisut

Verkossa kuvatkin heräävät henkiin. Aamulehden videoratkaisut tarjoavat ilmoittelulle erilaisia esitysmahdollisuuksia tavoitteesi mukaan. Tutustu tarkemmin tähän elämykselliseen mainosmuotoon.

Lue lisää

Lue myös nämä