Aamulehden videoiden katselu vahvassa kasvussa

Aamulehdessä on keväästä lähtien työskennellyt toimittajataustainen liikkuvan kuvan asiantuntija Olli Ikäheimo. Hänen tehtävänsä vastaavana tuottajana on kehittää videotarjontaa Aamulehdessä. Lukijoille ja mainostajille. Molemmat sisältötyypit ovatkin kasvaneet rivakasti kesän ja syksyn aikana.

– Tavoitteeni on kehittää toimituksen kanssa palveluja ja sisältöjä, joissa on mukana liikkuvaa kuvaa. Luomme yrityksille mahdollisuuden vahvaan näkyvyyteen Pirkanmaalla ja myös kanavan, jossa yritysten omat sisällöt  pääsevät Aamulehden laajan lukijakunnan nähtäville, kertoo Olli Ikäheimo.

Kun suunnittelet käyttäväsi videota markkinoinnissa:

1. Mieti mitä haluat sanoa ja kenelle.
2. Ole rohkea - varo keskinkertaisuutta.
3. Kysy ja pyydä apua videotuotannon ammattilaisilta.
– Vastaava tuottaja Olli Ikäheimo

Liikkuvan kuvan määrä kasvaa vauhdilla

Aamulehti.fi-palvelussa on oma videokanava Klippi, jossa on uutisvideoita sekä tuottamiamme ohjelmasarjoja (webisodeja), kuten Eric Suomessa tai radioaalloilta tutut Hönttä ja Toippari.  Kuluttajia kiinnostaa yhä enemmän se, miltä joku asia näyttää. Tähän vastaavat toimituksen uutisvideot.

Näiden rinnalla yritysasiakkaiden videoille on omat sisältömarkkinoinnin kanavat. Vahvuutemme on aamulehti.fi-palvelun liki 400 000 viikottaista kävijää. Klipin katsojamäärät kasvavat kovaa vauhtia. Esimerkiksi syyskuussa videoiden starttimäärä kasvoi yli 100 000 edelliseen kuukauteen verrattuna.

Mainostajalla on monta vaihtoehtoa videoilleen

Aamulehdessä videomainoksen voi sijoittaa esimerkiksi haluamaansa sarjaan, mainosbanneriin tai videomainos voi olla toimituksellisen sisällön keskellä artikkelin sisällä.  Vaihtoehtona on tuottaa omaa videosisältöä Klippiin tai näyttää sitä omien tekstien ja valokuvien yhteydessä sisältömarkkinointi-osiossa.

Tutustu videoratkaisuihimme:

Valitse yrityksellesi sopiva tapa hyödyntää videosisältöjä hurmaamaan asiaasi.

Aamulehdellä on viisi vaihtoehtoa erilaisiin tarpeisiin:

  • Klippi ohjelma­sarjat
  • Instream-mainonta
  • Inread-mainonta
  • Sponsoroidut video­ratkaisut
  • Inbanner-mainonta

Lue lisää videoratkaisuistamme

paatuotekuva_videot

Lue myös nämä