Aamulehden Klipin videostarttien määrä kasvaa: Eric hurmaa nyt Barcelonasta käsin

Kesällä 2015 Aamulehden Klipissä hurmasi suomalaiseen arkeen tutustuva Eric, joka sai Klipin videostartit hyvälle kasvu-uralle. Uusissa jaksoissa Eric on palannut Barcelonaan, jossa hän vertailee muun muassa suomalaista ja espanjalaista asiakaspalvelua, pohtii omaa kriittisyyttään ja esittelee täkäläisiä tapoja suomalaiselle vieraalleen, jonka on hämäläisenä vaikea pysyä kuumaveristen tahdissa.

Aamulehden Klipin videostarttien määrä on jatkuvassa kasvussa. Videostartteja on jo kuukaudessa satojatuhansia ja syyskuussa ylitettiin 250 000 videostartin raja. Uutisellisten videoiden lisäksi Klipin omilla ohjelmasarjat keräävät isoja määriä videostartteja.  Eric aloitti tutustumisen Suomeen kesäkuussa 2015 ja  hänestä tuli heti Aamulehden uuden nettivideokanavan  AL Klipin suosikki. Nyt Eric esimerkiksi kysyy espanjalaisilta, mitä mieltä he ovat Suomesta.

Tutustu Ericiin Aamulehden Klipissä.

eric_ohjelmasisaltoa

Aamulehden Klippi on nettivideokanava, jossa julkaistaan videoita ja videosarjoja pirkanmaalaisia lähellä olevien aiheiden ytimestä ja ympäriltä. Mainostaja pääsee upouudessa kanavassa näkyviin 10 sekunnin mittaisella videolla haluamansa ohjelmasarjan yhteydessä. AL Klippi tuo mainostajalle laajan videosarjojen valikoiman, josta pääsee valitsemaan omalle näkyvyydelle sopivimmat sarjat.

Mainoksesi mukaan Ericin ohjelmasarjaan?

AL Klippi tarjoaa mainostajalle uuden kiinnostavan kanavan  kohdennetulle näkyvyydelle. Ole mukana ensimmäisten  joukossa!

  • Näkyvyys Eric Suomessa –sarjassa 1 000 € / kk.
  • Mainos (maks. 10 sekuntia) näytetään jokaisen  Eric-videon alussa.

Ericistä julkaistaan joka viikko uusi jakso. Viikoittain sarjaa  katsoo n. 5 000 katsojaa. Kuukauden aikana katsomiskertoja  sarjalle kertyy keskimäärin 20 000.

Varaa näkyvyys yksinoikeudella kuukaudeksi suositun sarjan  yhteyteen. Toimi nopeasti, mainospaikkoja on vain yksi.  Autamme tarvittaessa kevyen ja toimivan videomainoksen tuotannossa. Kevytmainoksen valmistus digimateriaaleista speakkeineen 250 €.

Hinnat ovat voimassa 30.12. 2015 asti. Hintoihin lisätään alv 24 %

Tutustu muihin Aamulehden ohjelmasarjoihin – uutena mukana myös Hönttä ja Töyppäri!
Klipin ohjelmasarjat

Ota yhteyttä!

Lue myös nämä