Sisältömarkkinointi Aamulehdessä: tiedon ja elämysten jakamista – myös videolla

Sisältömarkkinointi on asiakkaiden palvelemista tietoa ja elämyksiä jakamalla. Aamulehti tarjoaa useita mahdollisuuksia sisältömarkkinointiin, nyt myös videoilla. AL Klipistä voi ostaa oman videokanavan, jossa sisältö on satojen tuhansien ihmisten nähtävissä muun Aamulehden sisällön joukossa. Videolla Olli Ikäheimo kertoo Aamulehden tarjoamista mahdollisuuksista mainostajille.

Sisältömarkkinoinnin esittelyvideossa Aamulehden sisältömarkkinoinnin vastaava tuottaja Olli Ikäheimo kuvailee sisältömarkkinointia tiedon ja elämysten tuottamiseksi: ”Sisältömarkkinointi sellaista tiedon tai elämysten tuottamista ja jakamista, johon ei sisälly välitöntä osto-odotusta. Mainostaja antaa ilmaiseksi jotain sellaista, josta potentiaalinen asiakas on todennäköisesti kiinnostunut: tietoa tai elämyksiä.”

Mitasisaltomarkkinointion

Aamulehti tarjoaa useita mahdollisuuksia toteuttaa kustannustehokkaasti jokaiselle mainostajalle sopivaa sisältömarkkinointia. Videolla Olli Ikäheimo kertoo tarkemmin mainostajan mahdollisuuksista, kuten mainostamisesta Aamulehden videokanava-Klipissä ja erilaisista verkon tarjoamista sisältömarkkinoinnin ratkaisuista.

Mitä sisältömarkkinointi on? Valitse omaa liikentoimintaasi parhaiten palveleva tapa:

 

Tarjoa sisältömarkkinoinnilla tietoa ja elämyksiä potentiaalisille asiakkaille.

Avaimet käteen?

Aamulehden kanssa pääset toteuttamaan sisältömarkkinointia omien tarpeidesi mukaan – tarvittaessa avaimet käteen periaatteella.

Lisätietoa sisältömarkkinoinnin hinnoista ja aineisto-ohjeista löydät Sisältömarkkinoinnin tuotesivulta.

Lisätietoja Klipistä löydät Klipin tuotesivulta ja tutustumaan Klippiin pääset tututustumaan osoitteessa www.aamulehti.fi/klippi

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Sisältömarkkinoinnin asioissa sinua palvelee

Lue myös nämä