Laajan valikoiman video­kanava Klippi on täällä

Aamulehden videoratkaisujen uusin tulokas Klippi on nettivideokanava, jossa julkaistaan videoita ja videosarjoja pirkanmaalaisia lähellä olevien aiheiden ytimestä ja ympäriltä. Mainostaja pääsee upouudessa kanavassa näkyviin 10 sekunnin mittaisella videolla haluamansa ohjelmasarjan yhteydessä kuukauden ajan. Klippi tuo nyt mainostajalle laajan videosarjojen valikoiman, josta pääsee valitsemaan omalle näkyvyydelle parhaimmat sarjat.

Klippi elää jatkuvasti pirkanmaalaisia lähellä olevien aiheiden, ilmiöiden ja henkilöiden kautta, joten se on erinomainen väylä paikallisen yleisön tavoittamiseen. Liikkuvan kuvan suosio jatkaa kasvuaan ja Klippi tarjoaakin nyt helpon sekä edullisen kanavan hypätä mukaan videoiden vietäväksi.

Kanava tuo mainostajalle entistä laajemman kattauksen erilaisia toinen toistaan kiinnostavampia Aamulehden toimituksen tuottamia videosarjoja, joista mainostaja voi itse valita, minkä ohjelmasarjan yhteydessä haluaa asettua näkyviin. Näin mainonnan viesti saadaan kohdennettua myös tarkemmin kohdennetulle katsojajoukolle kuten kokkauksesta tai urheilusta kiinnostuneille pirkanmaalaisille. Kanavan kuhinaa pitää yllä monipuolinen ohjelmatarjonta, joka tulee kasvamaan entisestään kesän edetessä. Ohjelmatarjontaan voit tutustua tarkemmin Klipin tuotesivulla.

Aamulehti.fi tavoittaa viikossa 310 000 eri kävijää, joita halutaan hemmotella liikkuvan kuvan elämyksillä nyt entistä vahvemmin. Klipissä videot tarjoillaan eri aihepiireistä kiinnostuneille kävijöille ajanmukaiseen tyyliin — kompaktin kokoisina annoksina ja erilaisista näkökulmista. Koukuttavat sisällöt esitetään Aamulehti.fi:ssä tiiviinä videopaketteina, joiden parissa käyttäjä viihtyy pidempäänkin: uutis-, urheilu- ja ajankohtaisvideoiden lisäksi kanavassa ovat edustettuina kymmenkunta omaa ohjelmasarjaa kotikokkauksesta urheiluun ja huumoriin.

Klippiin pääset tututustumaan osoitteessa www.aamulehti.fi/klippi

Löytyykö oma sarjasi vaikkapa näistä?

Klippi_koottu_3

Kanava tuo mainostajalle entistä laajemman kattauksen erilaisia
toinen toistaan kiinnostavampia Aamulehden toimituksen tuottamia videosarjoja, joista mainostaja voi itse valita,
minkä ohjelmasarjan yhteydessä haluaa asettua näkyviin.

Hyödynnä kokeilutarjous ja tutustu Klippiin!

Kampanja-tarjouksena tarjoamme ohjelmayhteistyön hintaan 1 000 € / kuukausi + alv. Mainoksen pituus 1 – 10 sekuntia.

Klikkaa lisätietoihin Klippi-tuotesivulle.

Tuotesivulta löytyy myös maistiaisia ohjelmasarjoista, joiden pariin mainontaa saadaan näkyviin.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Kiinnostuitko? Kerromme lisää!

Tutustu myös näihin: