Tuomariston puheenjohtajana copywriter Vesa Kujala

Sukseen ylituomarina toimii tänä vuonna Vesa Kujala Dynamo&Sonista. Hänet haluttiin tehtävään, koska hän on ehdottomasti menestynein Suksee-kilpailija. Kujala, joka on copywriter ja yksi Kaisaniemen Dynamon perustajista, on palkittu Suksee kilpailussa kolme kertaa.

Vuonna 2010 palkintopallilla oltiin Air Finlandille suunnitellulla työllä. Kampanjan siivitti menestykseen selkeä visuaalinen linja ja hienosti Tampereelle kohdistetut viestit.

Koivistonkylä

 

Vuonna 2013 mainetta ja kunniaa tuli Kujalan SPR:lle ideoimalla Turun ja Tampereen kumpi kampi  -ajattelulla. Ja Tamperehan tietysti voitti.

Veripalvelu_380x525_Sukse600

 

Vuonna 2014 hattutempun sinetöi R-kioskin kampanja, jossa oli huomioitu kaikki Pirkanmaan R-kioskit. Kampanjassa yhdistyivät taktinen tarjousmainonta, uuden tuotevalikoiman laajennuksen esittely sekä brändin rakennus.

.R-kioski_Suksee600
Eri tuomaristo on valinnut Kujalan tiimeineen suunnitteleman kampanjan voittajien joukkoon. Tuomaristossa on joka kerta ollut edustus mainos- ja mediatoimistoista, mainostaja-asiakkaalta sekä Aamulehden sisällöntuotannosta. Ketä on tuomaristossa tänä vuonna?

Lue lisää