Kaikki mainonnan ammattilaiset mukaan ideajahtiin

Idea ratkaisee! Irrottele ja riko kahleesi. Keksi tiimisi kanssa asiakkaallesi räväkkä idea ja saa aikaan ostoryntäys Tampereen seudulla. Kaikki Suomen mainonnan ammattilaiset on kutsuttu mukaan ideajahtiin.

Tutustu kilpailun osallistumisohjeisiin ja aikatauluihin! Lue lisää

Sukseen voittajatyöt ovat aina olleet menestyksekkäitä. Ne ovat tuoneet voittajille mainetta ja kunniaa – myös muissa kilpailuissa. Joka vuosi Aamulehdessä julkaistut kilpailutyöt ovat sävähdyttäneet lukijoita ja saaneet aikaan pöhinää Tampereella. Onpa jonakin vuonna saatu lehden puhelinpalvelukin tukkoon.

Kampanjat on joka kerta tutkittu lukijapaneelissa ja Suksee-kampanjat pitävät kärkisijoja kaikkien aikojen huomatuimpien ja pidetyimpien mainosten joukossa.

Tutustu aiempiin voittajiin ja inspiroidu! Lue lisää