XXL tavoittaa Aamulehden välissä liitteellä

Viime syksyn aikana XXL Sports & Outdoorin  nimi saatiin tunnetuksi Pirkanmaalla, mutta tutkimustulosten mukaan pirkanmaalaiset eivät vielä kokeneet tuntevansa yritystä kunnolla. Ratkaisuksi valittiin jokaviikkoinen liite Aamulehdessä. Jotta kaikki alueen asukkaat saadaan tavoitettua, jaetaan liite Tampereella ja naapurikunnissa myös niihin talouksiin, johon Aamulehteä ei tilata.

–  Tutkimustulokset osoittavat, että liite auttaa tunnettuuden vahvistamisessa. Liitteen mittaustulokset tukevat mainosten mittauksia, sillä parhaiten se aktivoi urheilusta ja kuntoilusta kiinnostuneita asiakkaita. Liitteitä pitävät tarpeellisimpana ja itselleen hyödyllisimpinä alle 40-vuotiaat ja miehet. Mainonta puhuttelee niitä, jotka käyttävät erityisen paljon rahaa urheiluvarusteisiin ja –vaatteisiin, kertoo Virola.

– Meillä ei ole mitään erityistä kohderyhmää, sillä tuotevalikoimamme ulottuu aloittelijoille ja sunnuntaikävelijöille sopivista tuotteista arvokkaisiin tietyn lajin erityisvarusteisiin, kuten erikoispolkupyöriin Ironman –kisaan tähtäävälle urheilijalle. Siksi teemme massoja tavoittavaa räväkkyydellä puhuttelevaa mainontaa, jossa tuote ja sen hinta pitävät asiakkaiden mielenkiinnon yllä, toteaa Stigzelius.

Markkinaosuuden kasvattaminen Tampereen markkina-alueella jatkuu voimakkaana, sillä XXL-ketju laajentui avaamalla toisen myymälä Lielahden alueelle huhtikuun puolessa välissä.

– Toisen myymälän avaaminen tulee vaikuttamaan Kalevan myymälän asiakasmääriin, sillä moni nykyinen asiakas sai uuden lähimyymälän. Suurempi muutos on kuitenkin Lielahden alueen urheilukaupalle kokonaisuudessaan, uskoo Stigzelius.

Uusia avajaisia juhlitaan Tampereella  viikolla 16  XXL-tyyliin erittäin näyttävällä kampanjalla sekä Aamulehden printissä että digikanavissa.

Lielahden myymälän avajaisämpärit houkuttelivat asiakkaita ostoksille tiistai-aamuna 14.4. Katso video:


 

Rakennetaan sinun menestystarinasi!

Monikanavaisilla ratkaisuilla varmistat näkyvyytesi niin verkossa kuin printissä tavoittaen ostovoimaiset kuluttajat aamusta iltaan. Ota yhteys omaan yhteyshenkilöösi tai mediamyyntiimme!

Lue lisää liiteratkaisuista

Lue lisää monikanavaisista ratkaisuista